Yükleniyor... Yükleniyor...

Genel Başkanı

Biyografi

1960 Ankara’da doğdu.
ODTÜ Biyolojik Bilimler Bölümü mezunu, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Histoloji ( Hücre Bilimi) master. ODTÜ Genetik Programı Özel Program. PMP Proje Yönetim Profesyoneli, Covid 19 dönemi ve sonrası International Dublin University Doktorasını tamamladı. (Tez Konusu Tarihi Anıtlı Köyü Karanohutu Protein karekterizasyonu.)
Laboratuvar Sistemleri tasarım, planlama, uygulama, Üretim ve eğitim. GMP Tesisleri kuruluşu. Temiz oda tasarımı, planlama uygulaması, üretim ve eğitim hizmetleri konusunda uzmandır.

Fermentasyon Sistemleri tesis , Uygulama ve Eğitimi uzmanıdır.
Yönetim, Proje Yönetimi , Laboratuar ve Tıbbi Cihazlar – Hastane Proje Uygulaması, Laboratuar ve Tıbbi Cihaz Planlama, Yönetmeliklere Göre Mimari Destek Uygulamaları, Planlama konularında 20 yıllık tecrübesi vardır.

İthalat, depolama, Uluslararası Ticaret, Biyomedikal Hizmet Uygulamaları ve Yönetimi, Teknik Hizmetler ve Garanti Uygulamaları ve Yönetimi. Satıcı Yönetimi, Proje Yönetimi konularında yetişmiştir.
Sağlıklı Gıdalar Proje yöneticiliği ve Geleceği Birlikte Fermente edelim proje koordinatörlüğünü yapmaktadır.

Halen Türkiye Biyologlar Derneği Genel Başkanlığını ve ODTÜ Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Üyeliğini yürütmektedir.Aynı zamanda 115 Sivil Toplum Kuruluşunun oluşturduğu, sağlıklı ve zehirsiz gıdalar için çalışan , Zehirsiz Sofralar Sivil Toplum Ağı ve Platformu Koordinatörlüğünü yapmaktadır.

2 adet Prebiyotik ve probiyotik üretimi konusunda TUBİTAK proje koordinatörlüğü yürütmekte ve TBD projesi olan GojiBerry Muğla ile Biyologların oluşturacağı Tarımsal Kalkınma ve Kadın Girişimci Kooperatifleri için çalışmalarını ekibiyle birlikte yürütmektedir. Biyologlar Tarımda projesi ilede Biyologların Tarım Sektöründe Hem Moleküler hem Fonksiyonel gıdalar konusunda ne kadar önemli olduğunu göstermektedir.Çok iyi İngilizce bilen İhsan Soytemiz, Evli ve 2 Çocuk babasıdır.