Y├╝kleniyor... Y├╝kleniyor...

­čî┐ Do─čan─▒n Yerlileri, B├Âcekler ve Biyo├že┼čitlilik: Do─čan─▒n S─▒rlar─▒n─▒ A├ž─▒─ča ├ç─▒karma ­čîŹ

Dernek ├ťye ve Abonelere ├ľzel B├Âl├╝m!

Bu e─čitimin yay─▒n detaylar─▒n─▒ sadece dernek ├╝yesi ve abonesi g├Ârebilir.
Detaylar─▒ g├Ârmek istiyorsan─▒z l├╝tfen giri┼č yap─▒n─▒z veya kay─▒t olunuz.

E─čitim Hakk─▒nda ve ─░├žeri─či

Merhaba herkese! Do─ča, b├Âcekler ve biyo├že┼čitlilik aras─▒ndaki karma┼č─▒k ili┼čkileri ke┼čfetmek i├žin heyecan verici bir seminerin duyurusunu yapmaktan mutluluk duyuyoruz. “Do─ča Yerlileri, B├Âcekler ve Biyo├že┼čitlilik” konulu ayd─▒nlat─▒c─▒ bir oturum i├žin bize kat─▒l─▒n.

­čôů Tarih: [05 MART 2024]
­čĽĺ Saat: [20:00]
­čôŹ Yer: [ https://us06web.zoom.us/j/4398498075?omn=83801503459
Toplant─▒ Kimli─či: 439 849 8075
Parola: TBD]

Bu seminerde, do─čan─▒n, b├Âceklerin ve biyo├že┼čitlili─čin etkileyici d├╝nyas─▒na dalaca─č─▒z. Birlikte, do─čal ekosistemlerin korunmas─▒n─▒n ├Ânemini, b├Âceklerin dikkat ├žekici ├že┼čitlili─čini ve biyo├že┼čitlili─čin d├╝nya ├╝zerinde ya┼čam─▒ s├╝rd├╝rme konusundaki kritik rol├╝n├╝ ke┼čfedece─čiz.

Seminerde ele al─▒nacak konular ┼čunlard─▒r:

­čî▒ Do─čal ekosistemlerin ve koruma ├žal─▒┼čmalar─▒n─▒n ├Ânemi
­čÉť B├Âceklerin inan─▒lmaz d├╝nyas─▒n─▒ ve ekolojik ├Ânemini ke┼čfetme
­čîż Biyo├že┼čitlili─či anlama ve gezegenimiz ├╝zerindeki etkisini anlama

Do─čan─▒n s─▒rlar─▒n─▒ a├ž─▒─ča ├ž─▒karmak i├žin birlikte yola ├ž─▒k─▒yoruz ve t├╝m canl─▒lar─▒n birbiriyle ba─člant─▒s─▒n─▒ daha derinlemesine takdir etmek i├žin bir araya geliyoruz. Kat─▒l─▒m ├╝cretsizdir ve herkesi bekliyoruz!

Daha fazla bilgi ve kay─▒t i├žin l├╝tfen etkinlik sayfam─▒z─▒ ziyaret edin: [ https://forms.gle/JgVG4XjCCJzKzdRZ8 ]

Gelin, do─čan─▒n harikalar─▒n─▒ kutlamak ve gezegenimizi gelecek nesiller i├žin nas─▒l koruyup koruyaca─č─▒m─▒z─▒ ├Â─črenmek i├žin bir araya gelelim. G├Âr├╝┼čmek┬á├╝zere!┬á­čî┐

Di─čer e─čitimleri incelemek ister misiniz?