Farkındalık Pratiğiyle Zihinsel ve Duygusal Dengede Kalma

“Farkındalık Pratiğiyle Zihinsel ve Duygusal Dengede Kalma” Konferansı Heyecanla Bekleniyor!

Kadir Has Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Uzman Zeynep Tunay Gül‘ün yönetiminde gerçekleşecek olan “Farkındalık Pratiğiyle Zihinsel ve Duygusal Dengede Kalma” başlıklı Zoom konferansına hoş geldiniz!

Bu benzersiz etkinlik, zihinsel ve duygusal dengeyi korumanın önemine odaklanacak ve farkındalık pratiği ile bu dengeyi sağlamanın yollarını araştıracak. Uzman Zeynep Tunay Gül, konusundaki uzmanlığı ve derin bilgisiyle, katılımcılara farkındalık pratiğinin gücünü ve etkisini aktaracak.

Biyoloji ve MBG öğrencileri için eşsiz bir fırsat olan bu konferans, ruh sağlığına ve kişisel gelişime dair değerli içgörüler sunacak. Gel, bu heyecan verici etkinliği kaçırma ve zihinsel dengenizi güçlendirmek için bize katıl!

Detaylı bilgi için etkinlik duyurularını takip etmeyi unutmayın.”

SERTİFİKA İÇİN KAYIT OLUN