TRANSLASYONEL BİLİME BİR YAKLAŞIM OLARAK FARMAKOGENETİK

🔬 *TRANSLASYONEL BİLİME BİR YAKLAŞIM OLARAK FARMAKOGENETİK KONFERANSI*

TBBA Akademi, biyoloji ve MBG öğrencileri için heyecan verici bir konferans düzenliyor! Prof. Dr. Mustafa Konuk, farmakogenetik alanında önemli bir konuşmayla karşınızda olacak. Detaylar şu şekilde:

🗓 *Tarih:* 08 Mart 2024, Pazartesi
🕘 *Saat:* 21:00
📍 *Yer:* Zoom & YouTube (Katılım bağlantıları aşağıda verilmiştir)

Farma­ko­ge­ne­tik, bireylerin ilaçlara verdiği yanıtın genetik yapılarıyla ilişkilendirilmesini inceleyen ve bu bilgilerin klinik uygulamalara aktarılmasını sağlayan heyecan verici bir alanı kapsar. Prof. Dr. Mustafa Konuk, bu alandaki son gelişmeleri, gelecek öngörülerini ve bu alanın önemini kapsayacak bir sunumla sizlerle olacak.

Bu konferans biyoloji ve MBG alanında kariyer hedefleri olan herkes için kaçırılmayacak bir fırsat! Unutmayın, bilim herkes içindir ve bu etkinlik size kariyer yolculuğunuzda önemli bir adım sağlayabilir.

Kayıt olmayı unutmayın ve bu fırsatı kaçırmayın!

Sevgiler,
TBBA Akademi