DENİZ KAPLUMBAĞLARINI TANIYALIM

Değerli Biyoloji ve MBG Öğrencileri,Deniz Kaplumbağalarının Gizemli Dünyasına Yolculuk: Prof. Dr. Yakup Kaska ile “Deniz Kaplumbağalarını Tanıyalım” Konferansı!

Denizlerin bilge ve kadim canlıları deniz kaplumbağaları ile tanışmaya hazır olun! Mavi okyanusların gizemli sakinlerini Prof. Dr. Yakup Kaska’nın uzman rehberliğinde keşfedeceğimiz “Deniz Kaplumbağalarını Tanıyalım” konferansına sizleri de bekliyoruz.

Konferansta Neler Olacak?

Deniz kaplumbağalarının evrimsel geçmişinden günümüzdeki tehditlere kadar uzanan hikayelerini keşfedeceğiz. Farklı deniz kaplumbağası türlerinin biyolojisini, yaşam döngülerini ve göç rotalarını öğreneceğiz. Bu muhteşem canlıların karşı karşıya olduğu tehditleri ve korunmaları için yapılan çalışmaları inceleyeceğiz. Deniz kaplumbağalarının deniz ekosistemleri için önemini ve onların korunmasına nasıl katkıda bulunabileceğimizi anlayacağız.
Konuşmacımız:

Deniz kaplumbağaları konusunda uzman bir bilim insanı olan Prof. Dr. Yakup Kaska, konferansta bizlere deniz kaplumbağaları hakkında merak ettiğimiz her şeyi aktaracak.

Kime Hitap Ediyor?

Deniz kaplumbağalarına ilgi duyan, doğayı seven ve mavi okyanusların gizemlerini keşfetmek isteyen herkese hitap ediyor.

Deniz kaplumbağalarının korunmasına katkıda bulunmak ve mavi okyanusların gizemli sakinlerini yakından tanımak için bu eşsiz konferansı kaçırmayın!

Unutmayın:

Bu konferans, deniz kaplumbağaları hakkında bilgi edinmek ve onları korumak için neler yapabileceğinizi öğrenmek için harika bir fırsattır. Katılımınızla deniz kaplumbağalarının korunmasına katkıda bulunabilirsiniz. Konferansı çevrenizdekilerle paylaşarak daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz.
Deniz Kaplumbağalarını Tanıyalım, Mavi Okyanusları Koruyalım!

Sevgiler,

09.05.2024
TBD- TBBA AKADEMİ- 09.05.2024 PROF.DR. YAKUP KASKA- DENİZ KAPLUMBAĞLARINI TANIYALIM
Zaman: 9 May 2024 08:00 ÖS İstanbul