BİYOMİMİKRİ: Doğadan İlham Alan İnovasyonlar!

BİYOMİMİKRİ: Doğadan İlham Alan İnovasyonlar!

Sayın bilimseverler ve doğa meraklıları,

Doğanın olağanüstü güzelliği ve işleyişi, yüzyıllardır bilim insanlarını ve mucitleri ilham kaynağı olmaya devam ediyor. Prof. Dr. Fatih Satıl’ın vereceği bu konferansta, doğadan ilham alan inovasyonların büyüleyici dünyasını keşfedeceğiz.

Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Biyoloji Eğitimi Bölümü mezunu olan Prof. Dr. Fatih Satıl, tıbbi ve aromatik bitkiler, biyoçeşitlilik ve etnobotanik alanlarında uzman bir bilim insanı. Uluslararası ve ulusal hakemli dergilere çok sayıda makalesi ve bildirisi yayınlanmış, yurt dışında 1 kitap bölümü ve yurt içinde ise 6 kitabı basılmıştır.

Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Botanik Bahçesi ve Herbaryum Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü ve Botanik Anabilim Dalı Başkanı olan Prof. Dr. Satıl, Biyomimikri: Doğadan İlham Alan İnovasyonlar! konferansında şunlara değinecek:

Doğadan nasıl ilham alabiliriz?
Biyomimikrinin hangi alanlarda kullanımı var?
Biyomimikri örnekleri nelerdir?
Biyomimikri gelecekte bize neler sunabilir?
Bu konferans, doğanın sunduğu sonsuz potansiyeli keşfetmek ve sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek için ilham arayan herkes için mükemmel bir fırsat.

Konferans Bilgileri:

Tarih: 21 MAYIS 2024
Saat: 20:00
Yer: ZOOM & youtube canlı
Kayıt: https://forms.gle/zLMe1xKhfnz2EqrM7

Konferansa katılım ücretsizdir. Lütfen [kayıt linki] adresinden ön kayıt yaptırmayı unutmayın.

*Prof. Dr. Fatih Satıl’ın bu heyecan verici konferansını kaçırmayın!

#biyomimikri
#dogadani̇lham