BİYOPOLİMER PLATFORMU VE BİYOLOGLAR

Değerli Meslektaşlarımız,

Sektörümüzün önemli isimlerinden Prof. Dr. Ahmet Çabuk, “Biyopolimer Platformu ve Biyologlar” başlıklı heyecan verici bir konferansla karşınızda olacak!

Bu muhteşem etkinlikte, biyopolimerlerin geleceğini şekillendirecek olan önemli konuları ve biyologların bu alandaki kritik rolünü keşfedeceğiz. Prof. Dr. Ahmet Çabuk’un tecrübesi ve bilgeliğiyle donatılmış bu konferans, biyoteknoloji alanında yeni ufuklar açacak.

Bu etkinlikte, biyopolimerlerin günümüzdeki ve gelecekteki uygulamalarını, biyoloji alanında çalışanların bu alandaki katkılarını ve endüstriyel üretimdeki yenilikleri yakından inceleme fırsatı bulacaksınız.

Biyoteknoloji dünyasının en parlak zihinlerinden biri olan Prof. Dr. Ahmet Çabuk’un liderliğinde, geleceğin biyopolimer sektörünü inşa edeceğiz. Bu benzersiz etkinliği kaçırmayın!

Saygılarımızla,
TBD- TBBA AKADEMİ