BRİYOFİTLER DOĞADAKİ GİZEMLİ BİTKİLER VE BİYOLOJİK AKTİF BİLEŞİKLERİN KEŞFİ

🌿 BRİYOFİTLER: DOĞADAKİ GİZEMLİ BİTKİLER VE BİYOLOJİK AKTİF BİLEŞİKLERİN KEŞFİ

Heyecan verici bir konferans geliyor! Biyoloji ve MBG öğrencileri için muhteşem bir fırsat! Prof. Dr. Özlem Tonguç Yayıntaş, doğanın en gizemli bitkilerinden biri olan briyofitler ve bu bitkilerin içinde barındırdığı biyolojik aktif bileşiklerin keşfi üzerine bir konferans verecek. Detaylar şu şekilde:

🗓 Tarih: 05 Nisan 2024, Perşembe
🕘 Saat: [21:00]
📍 Yer: Zoom & YouTube

Briyofitler, doğadaki en eski bitkiler arasında yer alır ve hala keşfedilmeyi bekleyen birçok sırrı barındırır. Prof. Dr. Özlem Tonguç Yayıntaş, bu gizemli bitkilerin dünyasına ışık tutacak ve bu bitkilerin içinde bulunan biyolojik aktif bileşiklerin potansiyelini keşfetmeye yönelik heyecan verici araştırmalardan bahsedecek.

Bu konferans, biyoloji ve MBG alanında kariyer yapmak isteyen herkes için kaçırılmayacak bir fırsattır. Doğanın sırlarını keşfetmek ve bilimin sınırlarını genişletmek için bu etkinliği kaçırmayın!

Kayıt olmayı unutmayın ve bu fırsatı kaçırmayın!  https://forms.gle/L8tTLFFMoG6GTswg8

Sevgiler,