Hücre Kültürü Tabanlı Aşılarda Hücre Bankalama ve Karakterizasyonu

Değerli Biyoloji ve MBG Öğrencileri,

Hücre kültürü tabanlı aşı geliştirmelerinde kritik öneme sahip olan “Hücre Bankalama ve Karakterizasyonu” konulu bir konferansa katılmaya davetlisiniz. Konferansı, Dr. Şükran Yılmaz yönetecek ve bu konuda oldukça değerli bilgiler sunacak.

Hücre bankalama, stabil hücre hatlarının uzun süreli saklanmasını ve çoğaltılmasını sağlayarak aşı üretimi için hayati bir kaynak oluşturur. Karakterizasyon süreci ise, hücre hatlarının kimliklerini doğrulamak, istenmeyen kontaminasyonları belirlemek ve üretim sürecinin istikrarını sağlamak için kapsamlı analizler yapılmasını içerir. Bu süreçler, aşının güvenliği, etkinliği ve kalitesinin sağlanmasında temel bir rol oynar.

Bu konferans, hücre kültürü tabanlı aşı geliştirmesiyle ilgilenen herkes için büyük bir fırsat sunuyor. Gelin, bu önemli konuda daha fazla bilgi edinmek ve sektördeki en son gelişmeleri takip etmek için birlikte öğrenelim.

Detaylı bilgi için etkinlik duyurularını takip etmeyi unutmayın. Görüşmek üzere!

SERTİFİKA İÇİN:  https://forms.gle/T1AMaMA95U49cXxC6