ISO EĞİTİMLERİ 4 Eğitim ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000 ve ISO 45001, 12 Sertifika

Değerli Meslektaşlarımız,

Sizi ISO kalite yönetimi eğitimlerimize davet etmekten büyük bir heyecan duyuyoruz! 20-21 Nisan 2024 tarihlerinde hafta sonu boyunca düzenlenecek olan bu muhteşem etkinlik, ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000 ve ISO 45001 standartlarıyla ilgili kapsamlı eğitimler sunacak.

Bu eğitimlerin her biri, iş dünyasında değerli bir rekabet avantajı elde etmenize ve kariyerinizde yükselmenize yardımcı olacak 12 adet sertifikayla sonuçlanacak. ISO standartlarının derinlemesine öğrenilmesi ve uygulanması, iş hayatınızda sağlam bir temel oluşturacaktır.

Eğitimlerimiz, Zoom platformu aracılığıyla gerçekleştirilecek ve katılımcılarımızı bu önemli standartlarda uzmanlaşmaya davet ediyoruz. Üstelik, bu eğitimlerin katılım ücreti sadece 500 TL! Fırsatı kaçırmayın ve kayıt formunu doldurarak yerinizi hemen ayırtın.

Bununla birlikte, bu eğitimlerin kişilerin CV’leri için ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istiyoruz. ISO standartlarına hakim olmak, işverenlerin gözünde sizin profesyonelliğinizi ve yetkinliğinizi kanıtlamanın güçlü bir yoludur. Bu eğitimlerin sertifikaları, CV’nizde dikkat çekici bir unsur olacak ve iş başvurularınızda öne çıkmanıza yardımcı olacaktır.

Unutmayın, başarıya giden yolda adım adım ilerlemek için bu eğitim fırsatını kaçırmayın. Kayıt formunu doldurarak kariyerinizde bir adım öne geçin!

Saygılarımızla,
TBD – SIGMA CERT