Kanser Hücrelerinde İlaç Direnci ve Endoplazmik Retikulum Stresi

“Biyoloji ve MBG Öğrencilerine Müjde: Kanser Hücrelerinde İlaç Direnci ve Endoplazmik Retikulum Stresi Konferansı Yakında!

Değerli Biyoloji ve MBG öğrencileri, büyük bir heyecanla duyuruyoruz: Prof. Dr. Pinar Obakan Yerlikaya’nın yönetiminde gerçekleşecek olan ‘Kanser Hücrelerinde İlaç Direnci ve Endoplazmik Retikulum Stresi‘ başlıklı Zoom konferansına davetlisiniz!

Bu konferans, kanser araştırmaları alanında çığır açacak önemli bir konuyu ele alacak ve ilaç direnci ile endoplazmik retikulum stresinin kanser hücrelerindeki etkilerini incleyecek. Prof. Dr. Pinar Obakan Yerlikaya ‘nın kapsamlı bilgi birikimi ve deneyimi sayesinde, katılımcılar bu alandaki en son gelişmeleri ve gelecek vaat eden araştırma yöntemlerini keşfetme fırsatı bulacaklar.

Bu heyecan verici etkinlik, biyoloji ve MBG öğrencilerine kariyerlerinde önemli bir adım atmaları için bir fırsat sunuyor. Gelin, kanser hücrelerinin karmaşık dünyasını keşfetmek ve geleceğin sağlık alanında nasıl şekillenebileceğine dair ipuçlarına sahip olmak için bu önemli konferansa katılın! Detaylı bilgi için etkinlik duyurularını takip etmeyi unutmayın.”

Toplantı Kimliği: 439 849 8075
Parola: TBD