Kanserde Tehlikeli Aktörler: Kanser Kök Hücreleri

Sayın Biyoloji ve MBG Öğrencileri ve Mezunları,

Moleküler Kanser Araştırma Birimi’nin Başkanı ve aynı zamanda çok değerli Prof. Dr. Engin Ulukaya’nın liderliğinde, sizleri heyecan verici bir konferansa davet etmekten mutluluk duyuyoruz!

Kanserde Tehlikeli Aktörler: Kanser Kök Hücreleri konulu bu konferans, geleceğin sağlık alanındaki önemli sorunlarından biri olan kanserle mücadeledeki en son gelişmeleri ele alacak. Prof. Dr. Engin Ulukaya, kariyerinde önemli bir iz bırakan, hem teorik hem de klinik deneyimlere sahip bir uzman olarak, kanserin kök hücreler üzerindeki etkilerini ve tedavi stratejilerini derinlemesine inceleyecek.

Bu canlı konferans, Zoom üzerinden gerçekleşecek ve aynı zamanda YouTube’dan da canlı olarak yayınlanacak. Kanserin kök hücrelerle olan ilişkisi hakkında en son bilimsel bulguları öğrenmek için bu benzersiz fırsatı kaçırmayın. Prof. Dr. Engin Ulukaya, konuşmasında, kanserin kök hücreleri üzerindeki araştırmaların önemini vurgulayacak ve bu alandaki yeni keşiflerin kanser tedavisi üzerindeki etkilerini tartışacak.

Bu konferans, biyoloji ve MBG öğrencileri ve mezunları için eşsiz bir fırsat sunuyor. Hem akademik hem de klinik bakış açılarından kanser araştırmalarındaki son gelişmeler hakkında bilgi edinmek için katılın ve sorularınızı paylaşarak tartışmaya katılın.

Kaydınızı hemen yapın ve bu değerli fırsatı kaçırmayın! Unutmayın, kanser araştırmalarındaki bu önemli bilgiler, gelecekteki sağlık kariyerinizde sizin için büyük bir avantaj sağlayabilir.

SERTİFİKA İÇİN KAYIT: https://forms.gle/VzsBSnnPD66oiSbc8