Zebra balıklarından epilepsi hakkında öğrendiklerimiz

Heyecan verici bir etkinlik sizleri bekliyor!

Zebra balıklarından epilepsi hakkında öğrendiklerimizi keşfetmeye hazır mısınız? Prof. Dr. Emre Yakşi’nin liderliğindeki bu konferans, sinir bilimi alanında Biyoloji ve MBG öğrencilerine özel olarak düzenleniyor.

Epilepsi, sinir sistemi üzerinde derinlemesine çalışmalar yürüten bir uzman olan Prof. Dr. Emre Yakşi’nin uzmanlık alanıdır. Zebra balıklarından elde edilen önemli bulguları ve epilepsi hakkında son gelişmeleri öğrenmek için bu konferansa katılın.

Etkinlik, katılımcılara sinir bilimi ve epilepsi hakkında derinlemesine bir anlayış sunacak ve araştırma dünyasında yeni ufuklar açacak. Gel, bu heyecan verici konferansı kaçırma ve sinir bilimindeki en güncel bilgileri öğrenme fırsatını yakala! Detaylı bilgi için etkinlik duyurularını takip etmeyi unutmayın.