Türkiye Biyologlar Derneği Atanın Huzuruna Çıktı

Türkiye Biyologlar Derneği Başkanı İhsan SOYTEMİZ ;

“Türkiye Biyologlar Derneği Başkanı olarak derneğimiz Yönetim Kurulu üyesi ve Biyolog arkadaşlarımla birlikte, Size, Sizin ilkelerinize bağlılıklarımızı arz etmek için yüksek huzurunuzdayız.

Kurmuş olduğunuz Cumhuriyetimizin 100. yılına yaklaşırken, Türkiye biyologları ve biyolojik bilimler öğrencileri olarak Cumhuriyetimizin ilkelerine sımsıkı bağlı olduğumuzu, Cumhuriyetimizin, hukukun üstünlüğü, demokrasi, uygarlık ve çağdaşlık yönünde, bilimin ışığında ilerlemesinin vazgeçilmez bir zorunluluk olduğunu Siz öğrettiniz.

Sizin bizlere öğrettikleriniz ve vasiyet ettikleriniz, bugün hepimizin yüreğinde ve aklında canlı bir güç olarak yaşıyor ve bizlere rehberlik ediyor.

Onun için, emanetinin yılmaz savunucuları olan Biyologlar ve Türkiye Biyologlar Derneği olarak söz veriyoruz ki, “Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” dedi

Bu yazıyı paylaş:

Diğer haber ve duyurulara göz at