Biogazette Platformu Yayında

Biogazette: Biyolojinin Işığı

Adres: biogazette.com

Derneğimiz, biyoloji alanındaki gelişmeleri kamuoyuyla paylaşma misyonunu üstlenmiş ve bu amaçla Biogazette adlı dergiyi büyük bir gurur ve özveriyle desteklemektedir.

Biogazette, güvenilir ve güncel içeriğiyle biyoloji dünyasındaki yenilikleri, araştırmaları, keşifleri ve endüstri trendlerini kapsamlı bir şekilde ele almaktadır.

Dergimiz, geniş bir okuyucu kitlesine, her düzeydeki biyoloji meraklılarına ve uzmanlarına hitap etmeyi amaçlamaktadır.

Türkiye Biyologlar Derneği olarak, Biogazette dergisinin amacına olan inancımızı her zaman sürdürmekteyiz.

Biyolojiye dair vizyonumuz, bilimi herkes için anlaşılır kılarak biyolojik çeşitliliğin ve doğanın korunmasına katkı sağlamaktır. Biogazette ile bu vizyonu daha geniş kitlelere ulaştırmayı hedefliyoruz.

Bu yazıyı paylaş:

Diğer haber ve duyurulara göz at